Over Ons Baby-slofje

In 2001 zijn wij gestart met een kinderschoenenwinkel door de grote vraag naar babyslofjes hebben wij een ruime collectie in onze winkel gezet. Toen er vraag uit het hele land kwam zijn wij gestart met een webwinkel gespecialiseerd in babyslofjes en loopschoentjes. Op deze manier hebben wij ons specifiek kunnen richten op de babyslofjes en de eerste loopschoentjes.


Met ruim 15 jaar ervaring met de verkoop over internet maar ook het passen bij ons in de winkel kunnen we inmiddels wel kunnen zeggen dat we echt gespecialiseerd zijn en voor ieder voetje een passend slofje kunnen vinden. Ieder babyvoetje is weer anders en bij ons is de kennis aanwezig om jou te kunnen helpen met het juiste merk. Het ene merk is breder dan het andere merkt en ook de sluiting van de verschillende slofjes is anders waardoor het met bolle voetjes of voetjes meet een hoge wreef soms moeilijk is de juiste te vinden. We hebben dan ook een team klaar staan om je goed op weg te helpen met de keuze van de maat en het type slofje. Bel of mail ons en we helpen je direct verder.


Heb je de verkeerde maat besteld of passen ze niet bij de outfit van uw baby? Je kunt bij ons zeer gemakkelijk je slofjes omruilen voor een andere maat of zelfs voor een heel ander merk. Ruilen geen probleem bij Baby-slofje. Neem even contact met ons op en we lossen het voor je op.


Bij ons hoogste kwaliteit en het veiligste paar, wij checken op chemische kleurstoffen en leersoorten om allergische reacties e.d. te voorkomen.  Bij baby-slofje vind je:

Een breed assortiment

Altijd een scherpe prijs

Winkelen wanneer het u uitkomt, 7 dagen in de week 24 uur per dag

Niet goed? geld terug garantie

Desgewenst leveren wij uw bestelling op een ander adres af

14 dagen retourrecht

Veilig online betalen